این نشست با حضور رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت و کلیه نمایندگان معاونت های دانشگاه علوم پزشکی در مرکز سیاست گذاری سلامت برگزار و در خصوص مهمترین موضوعات کلان استان که ضرورت دارد در دستور کار جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی استان قرار گیرند به بحث و تبادل نظر پرداختند.
به گزارش روابط عمومی مرکز سیاست گذاری سلامت استان، دکتر شریفی، رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت ضمن عرض خیرمقدم و تشکر از حضور نمایندگان معاونت های دانشگاه، بیان کرد: شورای سلامت و امنیت غذایی استان به عنوان مرجع اصلی سیاست گذاری و تصمیم گیری در خصوص سلامت مردم مأموریت دارد در راستای تأمین، حفظ و ارتقای عادلانه سلامت، فراهم نمودن شرایط دسترسی و برخورداری آحاد جامعه از سبد غذایی سالم و مطلوب و بهبود کیفیت و شیوه زندگی آحاد مردم نسبت به جلب همکاری بین بخشی و تصویب سیاست های اجرایی لازم در خصوص ارتقای سلامت استان اقدام نماید. جلسات این شورا، فصلی یک بار با حضور استاندار، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و مدیران دستگاه های اجرایی عضو شورا، در سازمان استانداری برگزار می شود.
وی افزود: با توجه به اینکه جلسات شورای سلامت و امنیت غذایی استان بعنوان بازوی تصمیم ساز و مرکز سیاست گذار دانشگاه از اهمیت بالا و نقش ویژه ای برخوردار است؛ لازم است با همفکری، مشورت و حضور کلیه معاونت های دانشگاه مسائل و موضوعات کلان و چالش زا در حوزه سلامت استان به منظور حضور مفید و مؤثر در جلسه شورای سلامت، در این جلسه بعنوان کمیته فنی مطرح گردد.
در ادامه هر یک از اعضای جلسه به بیان نکته-نظرات خود پرداختند و پس از بحث و تبادل نظر مقرر گردید موضوعات زیر در دستور کار جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی استان قرار گیرد:
- حذف منطقه دو آب تنگ مهریان از منطقه گردشگری
- بحث خود کشی در استان
- ارتقای سلامت 8 محصول کشاورزی در استان
- پیگیری کشتار غیر مجاز دام در استان
-عرضه شیرخام و لبنیات بصورت سنتی





